Ik maak intieme en respectvolle foto’s die alle emoties vastleggen, en een waardige ode zijn aan iemands leven.

Al deze ervaringen en de bijbehorende emoties zijn intens en overweldigend, waardoor je het proces van afscheid nemen kan ervaren als een roes die zo aan je voorbijgaat. Wanneer dit is gaan liggen en je begint aan het grillige proces van rouw, is elke kans op terugblikken een die kan helpen de puzzelstukjes bij elkaar te krijgen.

Dat is waar het fotograferen van een afscheid of uitvaart kan helpen. Je ziet terug hoe het was georganiseerd, alle details die tot de puntjes waren verzorgd, wie er allemaal bij was, maar vooral ook veel intieme momenten die je niet bewust hebt meegemaakt: een hand op je schouder of liefdevolle blik.

Als fotograaf van defining moments vind ik het ontzettend belangrijk ook stil te staan bij het laatste moment van iemands leven. Het organiseren van een afscheid is een grote daad van liefde: je geeft iemand een mooi, uniek en waardig einde aan het leven. En vergeet ook niet de liefde die tijdens een afscheid voelbaar is. Van de mensen om je heen die je steunen, de herinneringen die worden opgehaald, tot aan de muziek die emoties tot leven brengt.

Afscheidsfotografie waardig aan de ervaren liefde en het leven.

Ook als je het
moet missen.

Liefde is alles.

Over Djana

Mijn aanbod

Blog

Contact

○ Een fotoshoot van 1,5 uur
○ De foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt
○ Incl. een mini-album 20x20cm met 24 pagina’s
○ Incl. kennismaking/doornemen wensen fotografie
○ Incl. preview van de foto’s binnen 3 dagen
○ Oplevering van de rest van de foto’s binnen 2 weken

Graag ontzorg ik zoveel mogelijk in het proces van afscheid nemen, en neem ik de selectie van foto’s uit handen. Uit de gemaakte foto’s maak ik een selectie: ik laat geen foto’s onnodig weg en neem alles mee wat bijdraagt aan het verhaal. Je ontvangt de complete reportage, zonder uit te hoeven zoeken of met een maximum aantal foto’s.

Geen maximum aantal foto’s of een keuze maken

Elke reportage is inclusief een album. Ik geloof namelijk dat de foto’s het beste tot zijn recht komen op een fysieke manier, een manier waarop je ook zelf kan bepalen wanneer je behoefte hebt terug te duiken in deze herinneringen. Het mini-album is 20x20 centimeter groot, heeft 24 pagina’s (12 spreads) en een linnen omslag. De eerste versie van het album maak ik op, waar je vervolgens feedback op kan geven. Extra opties zoals een foto-omslag en meer pagina’s zijn tegen bijbetaling mogelijk. 

Een tastbare herinnering
van de foto's

○ Basistarief voor 1 uur fotografie
○ De foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt
○ Incl. de foto’s op usb-stick
○ Incl. een mini-album 20x20cm met 24 pagina’s
○ Incl. kennismaking/doornemen wensen fotografie
○ Incl. preview van de foto’s binnen 3 dagen
○ Oplevering van de rest van de foto’s binnen 4 weken

€350*

Reportage

Het afscheid vastgelegd

De foto's ontvang je digitaal. In het geval van een afscheidsreportage ook op een usb-stick. Indien gewenst kunnen de foto’s ook in een online galerij geplaatst worden, voor andere dierbaren/aanwezigen om te bekijken. 

Fotoshoot

De laatste momenten samen

€425*

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. Extra uren zijn bij te boeken voor €145 per uur.

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. Extra uren zijn bij te boeken voor €145 per uur.

Investering

Inbegrepen in afscheidsfotografie

Indien gewenst de
foto's in online omgeving

Hoewel ik al meer dan tien jaar fotografeer, waren uitvaarten niet iets wat ik gelijk overwogen had te doen. Toen ik in het najaar van 2020 werd gevraagd door een persoonlijk contact of ik een uitvaart wilde fotograferen, stond ik er wel gelijk voor open.

Hoe en waarom ik afscheidsfotografie
ben gaan doen

Of bekijk alle blogs

"Ondanks dat ik Djana amper gezien heb, heeft zij elk dierbaar moment voor ons vastgelegd. De dag is als een roes aan ons voorbijgegaan, maar dankzij haar is nu elke emotie en elk detail bij ons terug te roepen. Het fotoboek dat we na afloop toegestuurd kregen, is echt ontzettend waardevol."

Laura

Vorige

Volgende

Vorige

Volgende

"Een fotograaf verwacht je meestal op een bruiloft. Maar ik kan je vertellen hoe bijzonder het is om de uitvaart van je dierbare te laten fotograferen. Uitdrukkingen, de personen die aanwezig waren, de bloemen, momenten die je op zo’n dag mist - is zo prettig dat dit is vastgelegd, en je terug kan kijken wanneer jij dat wilt.”

Ellen

Datum (optioneel)

Email*

Naam*

Locatie (optioneel)

Neem contact
met mij op

Heb je vragen, wil je kijken wat de mogelijkheden zijn of een kennismaking plannen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier. Tot gauw!

Bericht*

Bedankt voor jouw interesse om samen met mij aan de slag te gaan. Ik stuur zo snel mogelijk een bericht terug.

Dankjewel!