Ik maak warme foto’s die alle defining moments vastleggen en jullie liefde eindeloos vieren.

Liefde is prachtig, mooi en authentiek: we kunnen er als mens niet zonder. Daarom verdient deze op die manier vastgelegd te worden, met foto's die defining moments en emoties tastbaar maken.

Ik help koppels die deze liefde durven te laten zien aan foto’s van hun dag zoals deze echt was, met nét dat beetje extra. Een weergave van hoe het voelde, en iets wat je vol enthousiasme bij je draagt.

Een stralend koppel, omringd door hun liefste mensen. Spontane en pure momenten op een bijzondere dag die niet zomaar plaatsvindt. Een grote lach, maar ook een kleine traan. Trouwen is een defining moment op zichzelf, die wordt gevuld met tientallen momentjes die je graag blijft koesteren. 

Trouwfotografie voor koppels die groots durven lief te hebben.

Vandaag én morgen.

De liefde vieren.

Over Djana

Mijn aanbod

Blog

Contact

Hoe gaan we te werk?

○ Vanaf 8 uur fotografie 
○ Minimaal 350 foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt
○ Incl. twee mini-albums 20x20cm met 24 pagina’s
○ Incl. kennismakingsgesprek
○ Incl. preview van de foto’s binnen 1 week
○ Incl. foto’s in online galerij
○ Oplevering van de rest van de foto’s binnen 6 weken

Alle herinneringen zijn nu vastgelegd en verdienen in een mooie, tastbare vorm gegoten te worden. Met plezier maak ik een luxe trouwalbum voor jullie. Een prachtig boek die je er altijd bij kan pakken om terug te gaan naar jullie bruiloft. Bij het kennismaken stuur ik jullie de prijslijst door. 

Luxe trouwalbum

Heb je nog verlovingsfoto’s nodig? Of wil je even wennen aan het idee om voor de camera te staan? Dan is een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft een goed idee! Lees hier alles over mijn fotoshoots.

Loveshoot

○ Vanaf 1, tot 7 uur fotografie
○ Minimaal 100 foto’s zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt
○ Incl. één mini-album 20x20cm met 24 pagina’s
○ Incl. kennismakingsgesprek
○ Incl. preview van de foto’s binnen 3 dagen
○ Incl. foto’s in online galerij
○ Oplevering van de rest van de foto’s binnen 4 weken

€350*

Klein trouwen

Intiem en speciaal

Jullie bruiloft vanuit een tweede perspectief vastgelegd willen hebben? Dat kan! Of het nu voor een bepaald moment is of gedurende de hele dag. Informeer naar de mogelijkheden.

Groot trouwen

Het hele plaatje

€1825*

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. Extra uren zijn bij te boeken voor €145 per uur.

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. Extra uren zijn bij te boeken voor €225 per uur.

Investering

Extra opties

Second shooter

Of bekijk alle blogs

Klaar voor een leuk verhaal? Want hoe ik dit bruidspaar heb ontmoet is een ware trip down memory lane. En hun bruiloft werkelijk magisch met de allerbeste leveranciers en de leukste gasten vanuit de hele wereld. 

Anastasia & Andy's prachtige bruiloft
in Hotel Arena

“Djana luisterde goed naar onze wensen en wist dit te combineren met haar eigen stijl. De foto’s zijn zonder poespas, maar dan met creatieve en mooie indelingen en kaders. De foto’s die ze heeft gemaakt van onze gasten, de locatie, details, en van ons, geven een dierbare en complete herinnering van onze bruiloft. "

Veerle & Twan

Vorige

Volgende

Vorige

Volgende

“Djana reageert snel, heeft eigen ideeën en zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. Tijdens de bruiloft leek zij wel onzichtbaar, maar toch staan alle momenten er perfect op. Toen wij de foto’s terugkeken, konden we niet geloven hoe mooi onze dag en gasten waren vastgelegd.”

Anastasia & Andy

“Djana heeft onze dag exact vastgelegd zoals wij die ook daadwerkelijk van minuut tot minuut hebben ervaren. Alles in een sfeer passend bij onze trouwdag. Ze heeft er voor gezorgd dat we er een bijzondere herinnering voor de rest van ons leven aan hebben over gehouden!”

Vorige

Volgende

Lonneke & Nieky

Veelgestelde vragen

Datum (optioneel)

Email*

Naam*

Locatie (optioneel)

Enthousiast geworden?

Heb je nog vragen? Of ben je benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda? Stuur mij een berichtje! 

P.S.: Of jullie bruiloft nu groot of klein is, traditioneel of modern, jullie hetero of LGBTQ+ zijn.. jullie zijn welkom bij mij! Want liefde is prachtig, mooi en authentiek - en verdient daarom op die manier vastgelegd te worden. 

Bericht*

Bedankt voor jouw interesse om samen met mij aan de slag te gaan. Ik stuur zo snel mogelijk een bericht terug.

Dankjewel!