Ik maak warme herinneringen met jouw liefste mensen die je voor eeuwig bij je kan dragen. 

Of het nu een fotoshoot is met je liefde, voor je zwangerschap, van je pasgeboren baby, je gezin of complete familie: ik ben er met alle liefde bij om van het dagelijkse iets bijzonders te maken. Daarnaast geloof ik dat de ervaring van een fotoshoot óók een defining moment is: verbindend en speciaal.

Doordat ik mijn ouders ben verloren, realiseer ik me als geen ander wat de waarde van foto’s kan zijn. Ik help daarom mensen die hun liefste mensen en momenten willen koesteren door deze op een waardevolle, oprechte manier vast te leggen. Zodat je ze altijd bij je hebt – ook als ze er niet meer zijn.

Liefde openbaart zich in vele vormen. In je wederhelft, in nieuw leven, of in de mensen die je hebben grootgebracht. Ze zijn aanwezig bij de defining moments in je leven. Hoe groot of klein ook deze momenten mogen zijn, ze zijn het waard vastgelegd te worden. Vandaag, want het leven verdient het daarbij stil te staan.

Warme herinneringen van jouw liefste momenten en mensen.

bijzonder

Het dagelijkse

Over Djana

Mijn aanbod

Blog

Contact

maken.

Hoe gaan we te werk?

○ Een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur
○ Keuze uit 30 foto’s uit een online galerij
○ Je foto’s binnen twee weken opgeleverd
○ Extra foto’s zijn bij te bestellen voor €10 per foto

Alle herinneringen zijn nu vastgelegd en verdienen in een mooie, tastbare vorm gegoten te worden. Met plezier maak ik een album voor jullie. Een prachtig boek die je er altijd bij kan pakken om terug te gaan naar de leuke fotoshoot. Informeer naar de mogelijkheden.

Album

Na de fotoshoot ontvang je de foto's in een online omgeving, waar je vervolgens je favorieten uit kan kiezen. Kan of wil je niet kiezen en zou je alle foto's willen ontvangen? Dat kan! Voor €350,- bestel je alle foto's, die je vervolgens digitaal ontvangt.

Alle foto's ontvangen

○ Een fotoshoot van 1,5 tot 2 uur
○ Keuze uit 50 foto’s uit een online galerij
○ Je foto’s binnen twee weken opgeleverd
○ Extra foto’s zijn bij te bestellen voor €10 per foto

€575*

Met z'n allen

5 personen of meer

Klein en intiem

1-4 personen

€350*

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. 

*Alle prijzen zijn incl. btw en reiskosten tot 50 km – anders €0,25 extra per kilometer. 

Investering

Extra opties

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: het maken van foto’s is niet alleen leuk voor het eindresultaat, maar óók voor de ervaring zelf. Samen aandacht voor elkaar, je in je mooiste pak hijsen, en creatieve locaties opzoeken voor de leukste foto’s.

Een fotoshoot is
het creëren van
een moment

Of bekijk alle blogs

"Altijd een spannend moment wanneer je de liefde voor elkaar gaat laten vastleggen. Djana zorgde voor een enorm fijne relaxte sfeer waar wij onszelf konden zijn. Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Bedankt Djana voor deze fijne avond om op terug te kijken!”

Zoë & Robert

Vorige

Volgende

Vorige

Volgende

"Djana’s warme en zachte houding maakt dat alle zorgen naar de achtergrond mogen verdwijnen. Ze zorgde dat we ons op ons gemak voelde, dacht mee en voelde onze band op een hele mooie manier aan.  Met niet alleen mooie foto's, maar ook een hele fijne dag als resultaat."

Lia & Ank

"Djana is echt een vakvrouw. Professioneel en creatief. Duidelijk en relaxt.We waren binnen no-time op ons gemak. En erg onder de indruk van haar foto's.
We kunnen Djana aan iedereen aanbevelen!”

Vorige

Volgende

No-Ira & Daniël

Datum (optioneel)

Email*

Naam*

Locatie (optioneel)

Enthousiast geworden?

Heb je nog vragen? Of wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Stuur mij een berichtje en vertel me wat meer. Ik ben super benieuwd van je te horen! 

Bericht*

Bedankt voor jouw interesse om samen met mij aan de slag te gaan. Ik stuur zo snel mogelijk een bericht terug.

Dankjewel!